PERHATIAN: Berita baik untuk anda. Khas buat para jejaka!

 


PERHATIAN!!

MEMANGLAH MASALAH CEPAT SANGAT MELELEH SEBAB KITA TAK PAKAI BOOSTER.

ORANG LAMA KEMBALI SENYUM, KEMBALIKAN KEBAHAGIAN RUMAH TANGGA ANDA!!

DENGAN HANYA 7 TITIK 2 JAM SEBELUM..

99% lelaki berkawin hadapi masalah yang sama.
 Tapi tu semua dulu. Sekarang tak perlu risau dah. PURE DHAB ni barang dah memang konfem JADI. Setakat 55 minit benda biasa bangūüėé

Kenal Pasti Masalah Anda

Adakah anda perasan atau kerap mengalami masalah?

+ Nak bersama lebih dari 30 minit , biasa game sekejap sangat dah pancut

+ Nak alat perang makin besar/panjang supaya pasangan makin sayang

+ Nak keras padat bila bersama supaya boleh bersama 2-3 round

Jika Ya, Baca Ini Sampai Habis..

Saya dah bantu ribuan pesakit yang mengalami masalah berkaitan cepat pancut & kurang tegang. Kami hasilkan dari fomulasi satu satu nya dhab dari Arab tanpa kimia. Ia yang sangat berkesan untuk rawatan bagi masalah mati pucuk dan lemah batin. Ia telah diamalkan oleh perubatan tradisional dengan pelbagai kaedah.

Bagaimana Pure Dhab Membantu Masalah Batin Anda ?

Diformulasi dari Lemak Dhab terpilih ini dan direbus menjadi minyak yang sangat mujarab untuk menjadikan lelaki lebih bertenaga tegap ketika bersama ! Dengan hanya 7 titik je sapu 2 Jam sebelum berasmara – Senang jer !

Cara Penggunaan

Langkah 1: bersihkan zakar dan keringkan  
Langkah 2: titiskan 5 ke 10 titik minyak dhab pada zakar 
Langkah 3: ratakan minyak pada seluruh batang zakar supaya semua bahagian basah
Langkah 4: genggam zakar dan lepas, urut2 ke hadapan, berulang kali selama 3 minit ke 5 minit
Langkah 5: biarkan sahaja zakar, tanpa perlu bilas.

Amalkan sehari 2 kali, untuk lebih cepat nampak kesan dlm 1 minggu

Adakah Produk Ini Selamat ? Ya.!!

Betul ke Pure Dhab ni berkesan?

5/5

Lihat apa kata pengguna kami selepas guna Pure Dhab ni.. 

Hari ni anda SANGAT SANGAT BERTUAH bila anda order sekarang!

Produk ini mempunyai jaminan wang kembali 100% tanpa banyak soal.

Kami sangat yakin¬† Pure Dhab mampu membantu untuk melegakan masalah batin. Sudah tiba masanya untuk anda katakan YA¬†untuk kembali sihat dan cergas secara ‚Äėnatural‚Äô.

Oleh sebab itu, kami akan menjamin wang anda dikembalikan 100% tanpa soal sekiranya produk ini tidak dapat membantu anda dalam masa 7 hari.

 

Anda order sekarang dan bayar pada posmen DHL ketika barang sampai.

 

Anda takut tak dapat barang bila buat tempahan?

Takpe jangan risau. Anda order je sekarang dalam website ni, dan bayar pada posmen bila barang anda sampai nanti.

 

 Barang akan sampai dalam 1-7 hari bekerja bergantung pada lokasi penerima.
Sila sediakan wang tunai yang mencukupi untuk dibayar pada posmen DHL ketika barang sampai.
Posmen akan menghubungi anda melalui SMS / Panggilan telefon sebelum membuat penghantaran.
Cas tambahan RM10 dikenakan oleh pihak Kurier untuk servis penghantaran COD.

Pilih pakej anda dibawah dan order sekarang sebelum terlambat!

Jom dapatkan dengan harga diskaun, sila klik button order sekarang di bawah untuk tempahan.

CUSTOMER SERVICE

EMAIL: raymond77299@gmail.com

Penghantaran Pantas!
1-3 hari bekerja menggunakan Kurier J&T Express.

100% Jaminan Pulangan Wang
Sekiranya produk tidak berpuas hati dengan produk

100% Puas Hati
Instant effect 20 saat & masalah lutut rasa perubahan.

SOALAN LAZIM

Of course boleh! Pure Dhab adalah produk berasaskan Minyak Dhab Asli dari Arab tanpa kimia dan sangat sesuai untuk semua jenis kulit.

Produk ini tak bahaya. Semua bahan-bahan yang digunakan adalah selamat untuk digunakan dan memiliki kelulusan Kementerian Kesihatan Malaysia dengan nombor rujukan: NOT180701436 dan telah mendapat Halal dari JAKIM dengan nombor rujukan: MS2200:2008

Insyallah, produk ni instant effect. Kebiasaan lepas sapu je 10 saat akan merasakan perubahan pada zakar. Dengan minyak yang sangat mujarab

Insyallah, produk ni instant effect. Kebiasaan lepas sapu je 10 saat akan merasakan perubahan pada zakar. Dengan minyak yang sangat mujarab

Sebotol Pure Dhab ini boleh bertahan selama sebulan jika konsisten

Proses postage mengambil masa 1-5 hari bekerja bergantung kepada lokasi penerima. Biasanya 1-3 hari dah sampai. Sekiranya barang masih belum sampai selepas 5 hari, mohon hubungi customer service kami di +601112555906

Seeloknya sapu waktu sebelum tidur dan waktu bangun pagi. InshaaAllah anda akan merasakan perubahan saiz selama 2 minggu jika konsisten

Expiry date adalah 12 bulan selepas dibuka.

Jangan risau, just inform semula je pada kami dan kami akan gantikan semula yang baru. Mohon hubungi customer service kami di +601112555906